Golfbaan Holthuizen

In het Noord-Drentse Roden, even ten zuidwesten van de stad Groningen, bevindt zich de prachtige 9 holes baan – met 18 verschillende afslag plaatsen – van golfclub Holthuizen.  Met ruim 600 leden is Holthuizen, dat in 1985 is opgericht, een bloeiende en vooral ook gezonde vereniging. Dit dank zij een jarenlang actief beleid van continue verbetering van de baan en succesvolle werving van nieuwe leden. Daarnaast is er veel aandacht voor bedrijfsleden en zakelijke contacten door bijvoorbeeld de introductie van het ‘businessclub lidmaatschap’, de bedrijvencompetitie en het organiseren van bedrijfsclinics. De golfschool biedt veel mogelijkheden voor het volgen van zowel individuele- als groepslessen. Ook is er bijzondere aandacht voor de ontwikkeling van jeugdgolf.
Dit alles heeft er toe geleid dat Holthuizen een vereniging in voortdurende beweging is, een vereniging die de toekomst met het nodige vertrouwen tegemoet kan zien.

Holthuizen is trots op zijn golfbaan. Op het eerste gezicht lijkt die vrij eenvoudig te bespelen, een indruk die echter snel verdwijnt als de eerste holes achter de rug zijn.  De baan is spannend, uitdagend en, door het aanleggen van verschillende afslagplaatsen op alle holes, ook heel afwisselend. De afgelopen jaren is stevig geïnvesteerd in de baan. Er is automatische beregening aangelegd, het drainagesysteem is vernieuwd en de kwaliteit van greens en voorgreens is aanzienlijk verbeterd. Daardoor zijn alle holes bijna het hele jaar continu goed bespeelbaar.  Sinds juni 2017 beschikt Holthuizen tevens over een volwaardige qualifying 9 holes par 3 baan.

ARRANGEMENTEN

ARRANGEMENTEN

Arrangementen januari en februari 2023

Voor de hoofdbaan kunt u zelf een startijd boeken, u dient enkel vooraf het arrangement te reserveren via: info@golfclubholthuizen.nl

9 holes ronde hoofdbaan + Holthuizen lunchplank

Kroket, broodje gezond, salade, soep en koffie/thee
Prijs: € 35,-

9 holes ronde hoofdbaan + Shared diner plank

Proeverij van hoofdgerechten met afsluitend koffie
Prijs: € 45,-

Holthuizen lunchplank met dagkaart Par 3 baan

Prijs: € 28,50

Holthuizen Shared diner plank met dagkaart Par 3 baan:

Prijs: € 38,50